Vi servar din bil

Välkommen till Wbil bilverkstad i Norrtälje! Vi utför alla typer av reparationer och servicearbeten av samtliga bilmodeller, gamla som nya. Vi har också lyftar som klarar tyngre fordon som t ex husbilar.

Vi servar din bil.

Välkommen till Wbil bilverkstad i Norrtälje! Vi utför alla typer av reparationer och servicearbeten av samtliga bilmodeller, gamla som nya. Vi har också lyftar som klarar tyngre fordon som t ex husbilar.

WBIL NORRTELJEPORTEN

Vi servar din bil.

Välkommen till Wbil bilverkstad i Norrtälje! Vi utför alla typer av reparationer och servicearbeten av samtliga bilmodeller, gamla som nya. Det finns inga problem som vi inte klarar av, från att din ac har gått sönder till att bilen behöver en generell genomgång.

Boka några av våra erbjudanden delbetala räntefritt i upp till 24 månader med Autoexperten-kortet. Kontakta oss gärna så berättar vi mer!

Hjulskifte fr. 199 kr

Vi skiftar hjulen på din bil för endast 199 kronor. Billigare än så blir det knappast.

Oljeservice fr. 1 995 kr

Erbjudande för dig som äger en bil äldre än 5 år. Oljeservice, endast 1 995 kronor.

Däckhotell på köpet!

Vid köp av fyra nya däck bjuder vi på 1 års däckförvaring till ett värde av 899 kronor.

WBIL I NORRTÄLJE

Fackmannamässig service för alla bilmärken.

När du lämnar din bil till oss kan du vara säker på att du får den hjälp du behöver. Vi är en allbilsverkstad och kan hantera de flesta bilmärken och även tyngre fordon som t ex husbilar.

Vi reparerar och servar din bil på ett fackmannamässigt sätt enligt tillverkarens instruktioner – vilket innebär att du behåller nybilsgarantin på bilen om sådan finns kvar. Du får alltid 12 månaders fri Assistansförsäkring när du servar bilen hos oss och vi lämnar alltid 3 års funktionsgaranti på alla reservdelar.

Du kan även delbetala ditt verkstadsbesök hos oss räntefritt i upp till 24 månader med Autoexperten-kortet. Fråga oss så berättar vi mer!

GODKÄND BILVERKSTAD

Kvalitet, miljö och säkerhet.
Och mer än utmärkt service.

Den största skillnaden mellan Godkänd Bilverkstad och andra kvalitetsstämplar inom verkstadsbranschen är att ett godkännande enligt standarden endast kan utfärdas av en oberoende tredje part. Att vara en Godkänd Bilverkstad innebär att våra verkstäder följer de lagar, förordningar och krav inom miljö och säkerhet som branschen kräver. Autoexperten är den första verkstadskedja i Sverige att få samtliga verkstäder godkända enligt standarden.

Vi tror på ett trevligt bemötande. Och mer än utmärkt service. Det är något som vi på Wbil är stolta över att kunna leverera.