JEEP

Vi har hela programmet

CHEROKEE – WRANGLER – RENEGADE – COMPASS

I mer än 75 år har varumärket Jeep varit diket kopplat till frihet, äventyr, äkthet och passion. Vi på Wbil gillar Jeep. Kom förbi så berättar vi varför. Vi har också hela programmet för provkörning. Välkommen in!
Jeep Wrangler Sahara på väg

JEEP WRANGLER

Wrangler Sahara har utformats för att ge dig en förstklassig upplevelse vid offroad-körning och körning i stadstrafik, med exklusiva material och ett gediget hantverk rakt igenom. Sahara har inspirerats av Wranglers arv och erbjuder en lyxig kupé med avancerad teknik, innovativa förvaringslösningar och enastående komfort.

Jeep Renegade silver metallic

JEEP RENEGADE

I hela tre år har Jeep Renegade tilldelats utmärkelsen ”årets kompaktsuv” av 4×4 Magazine: ”Renegade har massor av stil, massor av utrustning och en uppsättning terrängegenskaper som lämnar konkurrenterna i klassen i startgroparna”, var expertpanelens utlåtande. Vi är böjda att hålla med. Provkör och bilda dig en uppfattning du också.

JEEP COMPASS 4xe

Varje framtid är född från en revolution. Jeep® har återuppfunnit rörlighet som förbättrar aspekterna, ansvar, effektivitet och prestanda. Den nya Jeep® Compass 4xe Plug-In Hybrid, prestanda och hållbarhet är äntligen samma väg. Varje framtid är född från en revolution. Jeep® har återuppfunnit rörlighet som förbättrar aspekterna, ansvar, effektivitet och prestanda. Den nya Jeep® Compass 4xe Plug-In Hybrid, prestanda och hållbarhet är äntligen samma väg. Det finns 70 av de senaste aktiva och passiva säkerhetssystemen i den nya Jeep® Compass 4xe Plug-In Hybrid. Kabinen skyddar dig och dina passagerare, medan systemen hjälper dig under resan och skyddar alla ombord från alla oväntade hinder eller svårigheter som kan hända på vägen.

WBIL NORRTÄLJE

KONTAKTA VÅRA SÄLJARE

Camilla

Camilla

Försäljningschef
camilla@wbil.se
Mobil: 070 971 30 30
Växel: 0176-301233

censie

Censie

Säljare
censie@wbil.se
Mobil: 070 971 30 33
Växel: 0176-301233

pierre

Pierre

Säljare
pierre@wbil.se
Mobil: 070 971 30 31
Växel: 0176-301233